A coaching a másik ember teljes körű támogatását jelenti az élete minden területén, hogy azzá válhasson, aki lenni szeretne. Ez egy szoros partnerség, ahol coach-ként segítünk neked megtervezni az életedet, rátalálni a legmélyebb motivációdra és ezt a motivációt hasznosítani új képességek, szokások, gondolkodásmód és önbizalom kialakítására.
Teret biztosítunk számodra, hogy ráismerj, ki is vagy valójában, mik az értékeid, milyen erősségeid és erőforrásaid vannak, és milyen lépéseket tehetsz a kívánt változások megvalósítása érdekében.

Olvass tovább

Az alábbi szolgáltatások közül választhatsz

Personal Life Coaching
Personal Life Coaching
Rávilágít, és nagyobb hangsúlyt helyez az életed legfontosabb területeire, hogy teljesebb életet élhess – például önbizalom növelése, jobb kapcsolatok kialakítása, kommunikációs képességek fejlesztése, önfejlesztés, korlátozó hiedelmek felismerése, halogatás legyőzése, jobb döntések meghozatala, személyes határaid megerősítése vagy pénzügyi stabilitás megteremtése.
Neked szól, ha készen állsz kitörni a régi mintákból és szeretnéd kiteljesíteni a benned rejlő potenciált az életed bármely területén.
Tudj meg többet
Business & Career Coaching
Business & Career Coaching
Számos eszközt kínál, mind vállalkozóknak, mind alkalmazottaknak. Hatékony megoldás, ha karrierváltást fontolgatsz, szeretnéd megtalálni az életcélodat és egy motiválóbb karriert, szeretnéd fejleszteni a vezetői képességeidet, elindítani a saját vállalkozásodat, szeretnél átlendülni egy munkahelyi változáson vagy megteremteni az ideális munka-magánélet egyensúlyt.
Neked szól, ha munkahelyi kihívásokkal küzdesz vagy szeretnél elérni egy új szakmai célt.
Tudj meg többet
Health & Wellbeing Coaching
Health & Wellbeing Coaching
Támogat az egészséged optimalizálásában tartós életmódbeli változtatások által. Többek között segíthet a tüneteid kiváltó okainak felderítésében, megszabadulni a véget nem érő diétázástól, érzelmi evéstől & emésztési gondoktól, stressz & szorongás kezelésében, energiaszint optimalizálásában, érzelmi egyensúly vagy self care rutin megteremtésében.
Neked szól, ha készen állsz pozitív életmódbeli változtatásokra, hogy megtapasztalhasd a vitalitást, és megtanuld, hogyan táplálhatod a testedet, elmédet & lelkedet.
Tudj meg többet

A fenti coaching szolgáltatások mindegyike a következőket tartalmazza

1:1 Coaching beszélgetések

A beszélgetések során átbeszéljük a céljaidat, szükségleteidet, kihívásaidat, és együtt dolgozunk a felmerülő akadályok elhárításán, amelyek hátráltatnak a vágyott életed elérésétől.

Email támogatás

A coaching beszélgetések között emailt küldhetsz nekünk bármilyen felmerülő kérdés, gondolat vagy felismerés megosztása kapcsán.

Anyagok

A coaching folyamat során további hasznos forrásokat, anyagokat, eszközöket osztunk meg veled, amelyek feladatként szolgálhatnak a következő beszélgetésig.

Találd meg a saját belső igazságodat

Átütő erejű coaching beszélgetések a boldogabb és teljesebb életért

Jelentkezem az INGYENES beszélgetésre