A coaching esszenciája a tisztánlátás megteremtése, fokozottabb figyelem és tudatosság ösztönzése az egyénekben rejlő összes lehetőség iránt, hogy kibontakoztassák valódi potenciáljukat, ami elvezet a kiteljesedettebb élet felé. Coachként meggyőződésünk, hogy mindenki értékes, találékony és tele van lehetőségekkel, csakhogy legtöbben megfeledkeztünk erről elfoglalt mindennapjaink során, és szükségünk van valakire, aki segít emlékezni és kihozni magunkból a legjobb formánkat.

Olyanok vagyunk, mint a magvak, amelyek mindegyike magában rejti a lehetőséget, hogy csodálatos fává nőjön. Csak tápanyagra, biztatásra és fényre van szükségünk, hogy elérjük a céljainkat.

Egy nagyszerű coach biztonságos, kreatív és ítélkezésmentes teret biztosít, aktívan hallgat, hogy az ügyfél felfedezhessen, elgondolkozzon és döntéseket hozzon, és biztosítja az összes szükséges „tápanyagot”, hogy azzá a csodálatos fává nőhessen.

HOGYAN MŰKÖDIK A COACHING

A coaching módszerek főként a viselkedés megváltoztatására összpontosítanak fokozott tudatosság révén, és feltárják az összes lehetséges választást a kívánt jövőbeni eredmények elérése és a jelenlegi problémák megoldása érdekében.  Fő elve az, hogy az egyén a saját életének megalkotója és irányítója.

Coaching vs terápia

Az alábbi szolgáltatások közül választhatsz

Personal Life Coaching
Personal Life Coaching
Rávilágít, és nagyobb hangsúlyt helyez az életed legfontosabb területeire, hogy teljesebb életet élhess – például önbizalom növelése, jobb kapcsolatok kialakítása, kommunikációs képességek fejlesztése, önfejlesztés, korlátozó hiedelmek felismerése, halogatás legyőzése, jobb döntések meghozatala, személyes határaid megerősítése vagy pénzügyi stabilitás megteremtése.
Neked szól, ha készen állsz kitörni a régi mintákból és szeretnéd kiteljesíteni a benned rejlő potenciált az életed bármely területén.
Tudj meg többet
Business & Career Coaching
Business & Career Coaching
Számos eszközt kínál, mind vállalkozóknak, mind alkalmazottaknak. Hatékony megoldás, ha karrierváltást fontolgatsz, szeretnéd megtalálni az életcélodat és egy motiválóbb karriert, szeretnéd fejleszteni a vezetői képességeidet, elindítani a saját vállalkozásodat, szeretnél átlendülni egy munkahelyi változáson vagy megteremteni az ideális munka-magánélet egyensúlyt.
Neked szól, ha munkahelyi kihívásokkal küzdesz vagy szeretnél elérni egy új szakmai célt.
Tudj meg többet
Health & Wellbeing Coaching
Health & Wellbeing Coaching
Támogat az egészséged optimalizálásában tartós életmódbeli változtatások által. Többek között segíthet a tüneteid kiváltó okainak felderítésében, megszabadulni a véget nem érő diétázástól, érzelmi evéstől & emésztési gondoktól, stressz & szorongás kezelésében, energiaszint optimalizálásában, érzelmi egyensúly vagy self care rutin megteremtésében.
Neked szól, ha készen állsz pozitív életmódbeli változtatásokra, hogy megtapasztalhasd a vitalitást, és megtanuld, hogyan táplálhatod a testedet, elmédet & lelkedet.
Tudj meg többet

Találd meg a saját belső igazságodat

Átütő erejű coaching beszélgetések a boldogabb és teljesebb életért

Jelentkezem az INGYENES beszélgetésre