Érezted már magad meg nem értettnek vagy frusztráltnak egy orvosi konzultáció után? Kezelték már valaha a tüneteidet szimplán egy gyors recepttel, de eredmény nélkül? Érezted már magad telítődve a médiából áradó üzenetekkel, arról, hogy mi egészséges és mi nem, milyennek kellene lenned, hogy tökéletesnek tűnj, vagy a véget nem érő diétákról, amelyek sosem hozták meg a kívánt eredményt? Stresszt vagy szorongást tapasztalsz, hiába próbálod megteremteni a mentális & érzelmi egyensúlyt?

A holisztikus egészség magában foglalja a test, az elme és a lélek egységét, elősegíti a tudatosságot és a tünetek kiváltó okára összpontosít. A Health & Wellbeing Coach-ok szakértők a fenntartható életmódbeli és viselkedésbeli változások támogatásában, segítve az ügyfelet a saját céljai és megoldásai felfedezésében, hogy ezáltal a saját élete irányítójává váljon.

Holisztikus megközelítést alkalmazunk, hogy az egészséged különböző területein javulást érhess el, mint például: egészséges életmódbeli változások & fenntartható szokások; stressz, szorongás & hangulatingadozások; energiaszint optimalizálása; bél- & emésztőrendszer egészsége; érzelmi evés; egészséges, természetes ételek beillesztése és self-care.

Töltsd ki az Életkerék tesztet,

hogy megtudd, az életed mely területein lehet szükséged több odafigyelésre és fejlődésre, hogy megteremtsd az ideális egyensúlyodat.

Kitöltöm a tesztet

Neked való a Health & Wellbeing Coaching?

Amennyiben IGEN-nel válaszoltál a lenti kérdések valamelyikére, tudunk neked segíteni.

  • Készen állsz pozitív egészséges változásokra, de nem tudod, hol kezdd?
  • Szeretnéd megtanulni, hogyan táplálhatod a tested, elméd és lelked egy energikusabb és vitalitásban gazdag élet megteremtéséhez?
  • Szeretnél egészséges kapcsolatot kialakítani az ételekkel és a testeddel?
  • Motivált vagy, hogy megszabadulj a végeláthatatlan diétázástól, emésztési diszkomforttól, és megoldást találj a tüneteid kiváltó okára?
  • Készen állsz arra, hogy megértsd, mit árulnak el rólad a sóvárgásaid, az érzelmeidről és az étellel kapcsolatos gondolataidról, és végre búcsút mondj nekik?
  • Szeretnél új stresszkezelési módszereket felfedezni az ellenállóképességed növeléséért?
  • Szeretnél megújult belső energiát és ragyogó egészséget teremteni?
  • Készen állsz egy személyre szabott self-care rutin kialakítására?
  • Szeretnél többet tudni az élelmiszerek címkéiről és összetevőiről, valamint a különböző táplálkozási megközelítésekről, hogy tudatosabban tudj döntéseket hozni a táplálkozásod kapcsán?

Találd meg a saját belső igazságodat

Átütő erejű coaching beszélgetések a boldogabb és teljesebb életért

Jelentkezem az INGYENES beszélgetésre